methtical
Newbie
Публикации: 6
|
|
« Отговор #5 -: January 08, 2009, 08:14:37 pm » |
|
Добре, линка в момента работи, но вие все го уцелвате я след рестарт, я след спиране на тока (снощи спря). Това, което днес обаче ми направи впечатление беше, че сутринта към 9:30, когато тече промоцията за увеличен трафик скоростта ми на ъплоуд скочни на толкова, колкото се очаква да бъде по всяко време на денонощието. Т.е. пращах със скорост от 2мб/с и се покачваше. Явно шейпъра, който отговаря за скоростите на моя акаунт нещо не ми дава това, което трябва. Интересното е, че поведението на даунлоуд е аналогично с това на ъплоуд, т.е. плащам за 3.2мб/с бг пийринг и когато свалям между 10:00 и 1:00 без значение http или торент скороста стига 3.2мб/с и ни нагоре, ни надоле. По същия начин се получава и с ъплоуда, но той удря 490-500кб/с и отново така: нито надолу, нито нагоре. Чудесен пример, че свързаноста ми с интернет е без загуби, защото иначе скоростите щяха да варират в прилично големи граници.
EDIT: Ето ви още една снимка. Към този човек пращам редовно. Oт него смуча със 3мб/с, той дърпа с толкова от сайтове, аз като му пращам пълен лом всичко.
EDIT2: Както и да е, вече не работи линка. Така или иначе никой не го гледа форума. Прощавайте, че Ви занимавах с "глупостите" си.
|