alnghost
Jr. Member
Публикации: 56
|
|
« -: February 03, 2007, 12:14:58 am » |
|
Save target за БГ пиъринг (евро,дата,центрум) 200К.Чужбина 50-60К.Звъним тука с един авер в офиса - не знаели какво има не били оттук "не били компетентни"(като не са компетентни какво търсят в офиса ви?).Имате ли намерение да оправяте нещо или?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
slatina
|
|
« Отговор #1 -: February 03, 2007, 10:36:28 am » |
|
Без download програма не става ползвайте Gigaget ..Никой не може да гарантира който и да е сайт освен торент което е пак софтуер за отваряне на сесий .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
alnghost
Jr. Member
|
|
« Отговор #2 -: February 03, 2007, 12:45:47 pm » |
|
Е добре, това ми е ясно, но преди беше 2МБ дори на save target.А някой може ли да каже къде ми е статичния hostname, защото ми изчезна безвъзвратно и като гледам не само на мене.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
djacid
Jr. Member
Публикации: 74
|
|
« Отговор #3 -: February 03, 2007, 12:55:20 pm » |
|
да като пусна ftp сървъра си и не се отваря на ftp://djacid.pppoe.optic-com.net :?: какво направихте наистина с тоя нет :evil:
|
|
|
Активен
|
8% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от тези 98 % които яко пафкат джойнт, пият и шмъркат, сложи това в подписа си.
|
|
|
stancho
|
|
« Отговор #4 -: February 03, 2007, 04:14:07 pm » |
|
Hostname-вете на всики са паднали казаха, че се работи по въпроса с тях, но така и незнам какво точно е станало. Относно скоростите наистина са под гарантираните, че дори и с програми независимо какви! Билото то P2P програми или такива като gigaget, но аз вярвам в екипът на optic-com и тяхният професионализъм и вярвам, че скоро всичко щее както трябва да бъде!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
djacid
Jr. Member
|
|
« Отговор #5 -: February 03, 2007, 04:28:47 pm » |
|
Без download програма не става ползвайте Gigaget ..Никой не може да гарантира който и да е сайт освен торент което е пак софтуер за отваряне на сесий . И как да ползвам gigaget като искам да гледам online eurosport или някоя друга online телевизия, но ми НАСИЧАТ. 384 КИЛОбита стрийм насича при положение че би трябвало да има 4 МЕГАбита международен :!:
|
|
|
Активен
|
8% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от тези 98 % които яко пафкат джойнт, пият и шмъркат, сложи това в подписа си.
|
|
|
alnghost
Jr. Member
|
|
« Отговор #6 -: February 04, 2007, 01:55:36 pm » |
|
Аз все още чакам някаква информация къде ми е хост-а.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
djacid
Jr. Member
|
|
« Отговор #7 -: February 04, 2007, 07:38:03 pm » |
|
Да добавя че и филмчетата от youtube насичат яко. Но явно няма смисъл щото изглежда никой не го ебе за нашите проблеми :evil:
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vladov
Newbie
Публикации: 42
|
|
« Отговор #8 -: February 04, 2007, 07:44:53 pm » |
|
+ загубата на пакети :evil:
|
|
|
Активен
|
|
|
|
roadrunner
|
|
« Отговор #9 -: February 05, 2007, 12:54:15 am » |
|
Да добавя че и филмчетата от youtube насичат яко. Но явно няма смисъл щото изглежда никой не го ебе за нашите проблеми :evil: грешиш ! работят хората ... но понякога проблемите не зависят от екипа ...
|
|
|
Активен
|
Най-яките сайтове са в Интернет ! ( powered by Влъчко Пръчков )
|
|
|
rollare
|
|
« Отговор #10 -: February 05, 2007, 03:12:56 am » |
|
Да добавя че и филмчетата от youtube насичат яко. Но явно няма смисъл щото изглежда никой не го ебе за нашите проблеми :evil: грешиш ! работят хората ... но понякога проблемите не зависят от екипа ...
|
|
|
Активен
|
url=http://rollarebg.spaces.live.com/] [/url]
|
|
|
djacid
Jr. Member
|
|
« Отговор #11 -: February 06, 2007, 05:12:19 pm » |
|
А hostname-овете сега бачкат ли щото нещо не мога да се вържа през remote desktopa?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stancho
|
|
« Отговор #12 -: February 06, 2007, 07:23:49 pm » |
|
Host-вете все още неработят! не се знае защо :cry:
|
|
|
Активен
|
|
|
|
djacid
Jr. Member
|
|
« Отговор #13 -: February 06, 2007, 10:51:11 pm » |
|
При мене сайтовете продължават да се отварят като през телефона, а за online филмчета не може и дума да става. Тука някой беше писал че всичко трябва да е ок в съседната тема и че имало някав вирус. Дрън дрън, айде не на мене тия, същите тъпотии и като бях на хоумлан се разправяха, а после се оказаше в доставчика проблема. Сигурен съм, че и сега няма как на сумати хора да им е влязъл вирус ненадейно, а интернета е пълен SHIT просто.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stancho
|
|
« Отговор #14 -: February 06, 2007, 11:33:16 pm » |
|
djacid при мен всичко се оправи както и на всички от моя блок поне с сайтовете за теглене не съм пробвал, но не ми се вярва никой да не е пробвал и ако има проблем да не ми каже!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|