www.optic-com.eu Optic TV
December 10, 2018, 06:17:31 am *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини: SMF - Just Installed!
 
   Заглавна Страница   Помощ Търси Календар Вход Регистрирай  
Страници: 1 2 3 [4] 5
  Изпечатай  
Автор Тема: Проблем с интернета вече писва !  (Прочетена 48972 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
vesko519
Jr. Member
**
Публикации: 85



« Отговор #45 -: January 19, 2009, 03:35:03 am »

Да, и аз забелязах, че е оправен интернета, само тази вечер пак се бъзикаше нещо и дропваше нещо, но пък през това време си имах интернет връзка и отварях сайтовете, така че... абе засега съм доволен, ако изскочи нещо, пак ще пиша.
Активен
vesko519
Jr. Member
**
Публикации: 85



« Отговор #46 -: February 09, 2009, 06:45:12 pm »

Така, значи от около 2 седмици нещо съвсем излезе отново извън строя интернета и непрекъснато дропва и има загуба на пакети. През определени интервали от време накъсва интернета и нито страници не може да отвори и трябва няколко пъти да рефрешна за да се кънектне или ако играя игра в интернет ме дропва отново с "connection problem"  Засрамен
Активен
ivokameri
phpBB Optic-Com - Staff
Newbie
*
Публикации: 19


« Отговор #47 -: February 09, 2009, 08:36:54 pm »

vesko519  що чакаш по 2 седмици обаждай се веднага като има ядове-на 519 при климатиците имаме гигабитова точка от доста време,утре ще го пуснеме блока от там
Активен
vesko519
Jr. Member
**
Публикации: 85



« Отговор #48 -: February 09, 2009, 08:41:57 pm »

Ами чакам, защото знам, че всеки проблем изисква време за решението му и реших да почакам малко. Усмивчица Както и да е, утре по това време ще пиша пак тогава да видя дали има промяна. Усмивчица
Активен
ivokameri
phpBB Optic-Com - Staff
Newbie
*
Публикации: 19


« Отговор #49 -: February 09, 2009, 08:57:17 pm »

хубаво е да се сигнализира веднага щото ако проблема е персонален ние няма как да разбереме ,щото може да е само твоя кабел или твоя порт на суйча или нещо друго и всички около тебе да са си наред а ти да не можеш да ползваш услугата нормално(това е примерно в случая най-вероятно проблема е савсем друг)
Активен
vesko519
Jr. Member
**
Публикации: 85



« Отговор #50 -: February 09, 2009, 10:37:24 pm »

Добре, ще го имам впредвид. Усмивчица
Активен
vesko519
Jr. Member
**
Публикации: 85



« Отговор #51 -: February 11, 2009, 04:59:54 pm »

Май го сменихте на 1Gbps, но лага не се премахна, както преди си е, непрекъснато дропва пакети и накъсва. Ъ?
Активен
stancho
Sr. Member
****
Публикации: 455



WWW
« Отговор #52 -: February 11, 2009, 10:54:35 pm »

И като направихте тази профилактика какво стана?Ъ?? Много искам да знам, а й предполагам не съм единствен извинявам се за израза, но "да ви пикам и на профилактиката" след като 2 месеца вече неможете да си оправите услугите. Неможе да съм на 33лв. и да немога да си пусна да си сваля един филм нормално една мп3-ка от дата.бг да се сваля по 6-7 мин. Ако не си оправите проблемите скоро ще предприема мерки които няма да ви харесат за ми обърнете внимание...... Когато се обадя, че имам проблеми да ми се казва ми нормално по това време......!!!!!!!!!!!
Активен
ivokameri
phpBB Optic-Com - Staff
Newbie
*
Публикации: 19


« Отговор #53 -: February 12, 2009, 10:20:35 am »

stancho-май ще се окаже че при Веско проблемите са само при него и днес ще го посетят техници, а такива неща за които ти пишеш при нас няма,ама ако наистина има такъв отговор от съпорта ще трябва да се разбере кой е и да го уволниме
Активен
ivokameri
phpBB Optic-Com - Staff
Newbie
*
Публикации: 19


« Отговор #54 -: February 12, 2009, 10:34:36 am »

а да не би съпорта да ти е отговорил, че е нормално по това време data.bg да се претоварва,щото го има в зара
Активен
stancho
Sr. Member
****
Публикации: 455



WWW
« Отговор #55 -: February 12, 2009, 10:57:08 am »

stancho-май ще се окаже че при Веско проблемите са само при него и днес ще го посетят техници, а такива неща за които ти пишеш при нас няма,ама ако наистина има такъв отговор от съпорта ще трябва да се разбере кой е и да го уволниме

Повярвай ми и аз съм работил в optic-com и знам за какво става дума в мометна съм много по напред с нещата всички в моя район ме познават от техниците няма да цитирам имена, но всичко това е факт. След като ми смениха конвертора и switch-овете в входа нещата се оправиха за 1-2 седмици и сега пак е същият лаг. много моля не си мислете, че си губя времето тук с празни пригазки - найстина има проблеми които са много изнервящи......
И искам да попитам ако твърдите, че проблема е при мен ако това се опитвате да кажете, защо се получава само при вас а когато се закача на Мегалан и проблемите "хоп яяяяя какво да видя няма ги"
Активен
ivokameri
phpBB Optic-Com - Staff
Newbie
*
Публикации: 19


« Отговор #56 -: February 12, 2009, 11:41:45 am »

stancho -щом си работил при нас най-вероятно имаш достатъчно представа от нещата за да можеш да кажеш какво точно се случва ,дали проблемите са ти на локално( квартално)ниво -нещо сварзано със самата мрежа или в самата услуга -нещо което зависи от съвсем други фактори,щото ако е сварзано с мрежата ще те помоля да пишеш в раздела за твоя район,там ще могат да ти отговорят далеч по компетентно,не мога да гадая техниците при тебе какво точно са направили обаче и при нас се е случвало и то не малко пъти чисто нови суйчове,конвертори и т.н. да дават ядове дори и такива които са доста по скъпи и уж по качествени
Активен
ivokameri
phpBB Optic-Com - Staff
Newbie
*
Публикации: 19


« Отговор #57 -: February 12, 2009, 11:51:26 am »

и ако позваш мегалан като основен доставчик най верятно когато те имат некви ядове ка то се закачиш кам нас и оп яяя няма ги
Активен
vesko519
Jr. Member
**
Публикации: 85



« Отговор #58 -: February 12, 2009, 03:15:58 pm »

Проблема не е при мен, тъй като преди 1 месец форматнах и си преинсталирах Windows-a, но това не повлия по никакъв начин интернета.
Активен
slatina
Администратор
Full Member
*****
Публикации: 222


« Отговор #59 -: February 14, 2009, 11:48:34 am »

Stancho защо отказавш да додат техниците и с наш компютър да провериме какво става???
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Страницата е създадена за 0.078 секунди с 18 запитвания.