assassin
Full Member
Публикации: 167
|
|
« -: December 04, 2006, 11:59:04 pm » |
|
Имам един проблем който много ме дразни и не мога да разбера защо става така: както си гледам някой филм и след това го спра, ако го пусна отначало той става някак по-тъмен и то доооооста тъмен.... това се получава и с клипчета и с всичко и дори да сложа яркоста на макс на монитора пак не се вижда както трябва.... някакви идеи?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
smoooky
|
|
« Отговор #2 -: December 05, 2006, 11:15:42 am » |
|
А другия варянт е да си смениш кодеците K-Lite Mega Codec най - добра работа ще ти свърши
|
|
|
Активен
|
b]I Can Give Ya SeX I Can Gice Ya DrugS And What I CertanlY Can Give Ya Is House[/b]
|
|
|
stancho
|
|
« Отговор #3 -: December 05, 2006, 10:56:46 pm » |
|
А другия варянт е да си смениш кодеците K-Lite Mega Codec най - добра работа ще ти свърши аз съм на същото мнение
|
|
|
Активен
|
|
|
|
telecomche
Full Member
Публикации: 186
|
|
« Отговор #4 -: December 05, 2006, 11:24:16 pm » |
|
А другия варянт е да си смениш кодеците K-Lite Mega Codec най - добра работа ще ти свърши аз съм на същото мнение И двамата бъркате стращно много , ако изтеглите гумплейър , ще забравите за всички други плейъри и кодеци , просто го тествайте и ще се убедите сами .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
smoooky
|
|
« Отговор #5 -: December 06, 2006, 11:58:19 am » |
|
И двамата бъркате стращно много , ако изтеглите гумплейър , ще забравите за всички други плейъри и кодеци , просто го тествайте и ще се убедите сами .
хммм доста добро плеърче сега го дръпнах и като първо впечатление има доста добра визия и плейва сичко браво telecomche 10-ка за плеърчето
|
|
|
Активен
|
b]I Can Give Ya SeX I Can Gice Ya DrugS And What I CertanlY Can Give Ya Is House[/b]
|
|
|
atcbg
Jr. Member
Публикации: 71
|
|
« Отговор #6 -: December 06, 2006, 03:40:07 pm » |
|
дайте някой скрийншот че сега не искам да го слагам.че тъкмо съм оправил кодеците, а гледам че това иска да инсталира някакви
|
|
|
Активен
|
|
|
|
smoooky
|
|
« Отговор #7 -: December 06, 2006, 04:37:02 pm » |
|
Готин е и има доста приатен интерфейс ааа да и не пречи да си го инсталираш няма да ти направи нищо с кодеците
|
|
|
Активен
|
|
|
|
telecomche
Full Member
|
|
« Отговор #8 -: December 06, 2006, 07:48:42 pm » |
|
Гум плейъра сам си търси кодеци , сам си ги намира и сам си го доунлоудва без ти да се занимаваш с нищо . Абсолютно всички формати тръгват на плейъра , включително и недосвален филм или повреден файл .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
smoooky
|
|
« Отговор #9 -: December 06, 2006, 08:08:26 pm » |
|
брееей аз за от теб за първи път го чух толко як плеър а да няма реклама бреей :shock:
|
|
|
Активен
|
|
|
|
telecomche
Full Member
|
|
« Отговор #10 -: December 06, 2006, 08:51:23 pm » |
|
брееей аз за от теб за първи път го чух толко як плеър а да няма реклама бреей :shock: Напротив , реклама има предостатъчно за плейъра , но друг е въпроса че някой хора са като коне с капаци и по далеч от форума на датата не виждат , запомнете едно от мен , че интернета не се състои само от пийринга ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
smoooky
|
|
« Отговор #11 -: December 06, 2006, 11:29:11 pm » |
|
Сичко кадето казваш е правилно но аз много се ровя из нета и не съм срещал реклама или поне не съм обърнал внимание но няма значение май темата е за LOCK вече много почнахме да се отклоняваме а и мисля че се отговори на въпроса на човека айде със здраве и ВЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ леко с пиенето :lol: ако остане давайте насам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
roadrunner
|
|
« Отговор #12 -: December 07, 2006, 12:33:23 am » |
|
az sm si fen na mpclassic i toi mi otvaria vsi4ko ... kakto i ne svalenite
|
|
|
Активен
|
Най-яките сайтове са в Интернет ! ( powered by Влъчко Пръчков )
|
|
|
telecomche
Full Member
|
|
« Отговор #13 -: December 07, 2006, 01:07:41 am » |
|
Сичко кадето казваш е правилно но аз много се ровя из нета и не съм срещал реклама или поне не съм обърнал внимание но няма значение май темата е за LOCK вече много почнахме да се отклоняваме а и мисля че се отговори на въпроса на човека айде със здраве и ВЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ леко с пиенето :lol: ако остане давайте насам Ти пък ... пепел ти на езика , че ей сега Станчо ще се прояви като ключаря на форума и ще заключи темата :-)))
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stancho
|
|
« Отговор #14 -: December 07, 2006, 01:14:37 am » |
|
Сичко кадето казваш е правилно но аз много се ровя из нета и не съм срещал реклама или поне не съм обърнал внимание но няма значение май темата е за LOCK вече много почнахме да се отклоняваме а и мисля че се отговори на въпроса на човека айде със здраве и ВЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ леко с пиенето :lol: ако остане давайте насам Ти пък ... пепел ти на езика , че ей сега Станчо ще се прояви като ключаря на форума и ще заключи темата :-))) telecomche за такъв гаден човек ли ме имаш
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|