Личи си че новобранец е инсталирал форума ;-)
От външна мрежа.. не на Оптиком се зарежда супер бавно форума , все едно че хостинга се намира в Таджикистан , но оптиката ходи до луната и обратно до земята..
Хубаво сте инжектирали старата база данни на PhPbb форума , но връзката е трагедия в момента . Пробвах с ИП та на 3 различни доставчика , Megalan , Lulin-net , Maxtelecom и от трите се зарежда супер мега бавно .
Пич незная какъв ти е проблема, в момента съм на гости в брат ми и от Lulin-net всичко си хвърчи повече от перфектно!
Аз проблем нямам , казвам че скоростта към форума е супер бавна от външен доставчик , ако не вярваш ще ти пусна едно прокси на машината ми да се убедиш , а ако ти не разбираш , кажи на Тричков или на Иван да оправят проблема , те много добре ме познават и знаят, че в момента не говоря глупости. Когато има проблем значи има проблем , вярно в момента не съм на мрежата на Оптиком , но когато стигнете до 2 м-н на Люлин ще се включа ... да си имам 4 бекъп . Незнам точно кой си , но когато аз съм иснаталирал SMF форуми , ти си ходил прав под масата. Запознат съм със сорса и настройките на SMF форумите до болка.
Гледам че заглавната страница на оптик-ком и форума са на една и съща машина , не е нормално заглавната страница да се зарежда мигновенно, а форума да зарежда със скоростта на костенурка .